pixel

Återbetalnings- och returpolicy

Återbetalningspolicy

Återbetalningsperiod: Vi erbjuder återbetalningar inom 30 dagar från köpdatumet. För att vara berättigad till en återbetalning måste produkten vara oöppnad och i samma skick som du mottog den.

Återbetalningsprocess: För att initiera en återbetalning, vänligen skicka ett e-postmeddelande till order@lusifer.se med ditt ordernummer och anledningen till returen. När din retur är mottagen och inspekterad kommer vi att skicka ett e-postmeddelande för att meddela dig om godkännandet eller avvisandet av din återbetalning.  Kunden ansvarar för att betala för sina egna fraktkostnader vid retur av en vara. Fraktkostnader är icke-återbetalningsbara. Vid en återbetalning kommer kostnaden för returfrakt att dras från din återbetalning.

Försenade eller saknade återbetalningar: Om du inte har fått en återbetalning ännu, först kontrollera ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning går igenom. Om du fortfarande inte har mottagit din återbetalning, kontakta oss på order@lusifer.se.

Returpolicy

Returperiod: Vi accepterar returer inom 30 dagar från leveransdatumet. För att vara berättigad till en retur, måste din artikel vara oöppnad och i samma skick som du mottog den.

Returprocess: För att returnera en produkt, skicka ett e-postmeddelande till oss med ditt ordernummer och detaljer om produkten du vill returnera. Vi kommer att ge dig instruktioner om hur du ska skicka tillbaka produkten.

Fraktkostnader för retur: Kunden ansvarar för att betala för sina egna fraktkostnader vid retur av en vara. Fraktkostnader är icke-återbetalningsbara. Vid en återbetalning kommer kostnaden för returfrakt att dras från din återbetalning.

Byten: Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta produkten, skicka ett e-postmeddelande på order@lusifer.se.

Frågor?

Kontakta oss på order@lusifer.se.